Mesaj de eroare

Notice: Undefined offset: 1 în counter_get_browser() (linia 70 din /home/cenobscp/public_html/educatiepentrudezvoltaredurabila.ro/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Mare Nostrum este mai mult decât o asociaţie neguvernamentală de mediu. Mare Nostrum este o echipă de oameni dedicaţi, cu iniţiativă şi dorinţă arzătoare de a schimba lumea în bine.

Luptăm de peste 20 de ani, pentru conservarea biodiversităţii şi salvarea ecosistemului marin al Mării Negre. Depunem eforturi din ce în ce mai mari şi muncim, cu aceeaşi pasiune, cu care echipa a pornit la drum, atunci când a fost înfiinţată, la iniţiativa unor tineri specialişti, din diferite domenii legate de cercetare marină şi protecţia mediului. Dăruirea şi pasiunea noastră au reuşit, în scurt timp, să câştige inimile constănţenilor şi susţinerea acestora (dar şi a oamenilor din alte părţi ale ţării).

Pe parcursul celor peste 20 de ani de activitate, am reunit mii de oameni, care au luptat pentru acelaşi scop, în cadrul activităţilor, proiectelor şi evenimentelor noastre.

Ne sunt alături sutele de tineri şi adulţi, care, de-a lungul timpului, au fost şi sunt voluntari sau interni ai organizaţiei, numeroasele cadre didactice cu care avem o colaborare deosebită, instituţii publice şi ONG-uri, care luptă pentru cauze comune, dar şi sponsori şi finanţatori, care au apreciat mereu munca noastră, contribuind la continuarea activităţii noastre.

Suntem de părere că faptele exprimă mai mult decât vorbele, aşa că ne stau drept confirmare a eforturilor noastre zecile de proiecte, campanii şi evenimente publice, activităţi desfăşurate, în toţi anii noştri de existenţă.

Toate acestea, le poţi vedea, mai pe larg, pe site-ul şi pe blog-ul organizaţiei noastre, unde ne poţi cunoaşte mai bine. Desigur, te aşteptăm şi pe pagina noastră de Facebook, pentru a discuta personal, a schimba impresii şi a te informa, în timp real, despre ceea ce facem noi.

Încântaţi de cunoştinţă!