Mesaj de eroare

Notice: Undefined offset: 1 în counter_get_browser() (linia 70 din /home/cenobscp/public_html/educatiepentrudezvoltaredurabila.ro/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Regăseşti, în această secţiune, diferite proiecte şi activităţi, care au avut loc sau urmează să se desfăşoare, dar care nu presupun participare publică, neapărat. Îţi vor folosi, cu siguranţă, ca exemple de bună practică.

Martisorul Ecologic 2017

Organiser(s): 
Sc. gimnaziala nr.11 "Dr. Constantin Angelescu" Constanta
Date / period: 
Lun, 20/02/2017 - Mar, 28/02/2017
Event Description: 
Cadrele didactice și elevii Școlii gimnaziale nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" Constanța, au organizat o expoziție cu mărțișoarele confecționate din materiale naturale și reciclabile. Cu multă îndemânare, răbdare și pasiune, din hârtie colorată, carton, scoici, lana, au prins "viata" mărțișoarele ecologice .

MARTISORUL ECO

Organiser(s): 
Lic.Tehnologic ,,I.C Bratianu,, com.Nicolae-Balcescu,Constanta
Date / period: 
Lun, 27/02/2017
Event Description: 
MARTISORUL ECO reprezinta o activitate mult asteptata de elevi ,prilej cu ocazia caruia sunt scoase in evidenta daruirea,dar mai ales talentul cu care sunt inzestrati micii si creativii nostri copii.Elevii claselor de gimnaziu ,ai Lic.Tehnologic ,,I.C Bratianu,, com.Nicolae-Balcescu jud.Constanta,au realizat,sub indrumarea cadrelor didactice coordonatoare( Petculescu Anca,Batrinca Adina si Bistea Iuliana) ,martisoare din elemente ecologice,in ideea dezvoltarii respectului fata de mediul inconjurator,conservarii naturii,dar si a unei atitudini pozitive in relatie cu planeta noastra.Mainile diba

Martisorul Ecologic

Organiser(s): 
Scoala Gimnaziala Adrian V. Radulescu, Murfatlar
Date / period: 
Lun, 20/02/2017 - Mar, 28/02/2017
Event Description: 
Cadrele didactice implicate si elevii organizeaza o expozitie de martisoare confectionate din materiale reciclabile, urmarind sa incurajeze un comportament ecologist fata de mediu.