Mesaj de eroare

Notice: Undefined offset: 1 în counter_get_browser() (linia 70 din /home/cenobscp/public_html/educatiepentrudezvoltaredurabila.ro/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Eşti binevenit/ă să contribui la informarea şi perfecţionarea utilizatorilor portalului, încărcând un fişier sau oferind un link util. Această secţiune este foarte simplu de utilizat:

Dacă ai un document, un pliant, o broşură, o carte, pe scurt orice poate fi citit, selectează secţiunea „De citit şi frunzărit”, apoi completează restul informaţiilor.

Dacă ai un videoclip, un film, un fişier audio, selectează secţiunea „De vizionat şi ascultat”, apoi completează restul informaţiilor. ATENŢIE! Fişierele video şi audio nu pot fi încărcate direct pe site. Se va pune un link, la care poate fi accesat fişierul respectiv (de pe site-uri de tip Youtube, de exemplu).

Dacă ai un link de la vreun site, blog, portal sau altceva ce consideri că este de folos pentru utilizatorii portalului, selectează secţiunea „O colecţie de link-uri utile”, apoi completează restul informaţiilor.

Pentru a putea încărca ceva, trebuie să fii conectat la contul tău de utilizator. În cazul în care nu eşti înregistrat, te poţi autentifica (link către login) sau poţi crea un cont nou (link pentru creare cont), înainte de încărcare.

Autentificare utilizatori